NBS Nordic
Arkitekt

Holscher Nordberg Architecture and Planning

Den prisvindende tegnestue blev grundlagt i 1999 og ejes og drives af arkitekterne Nils Holscher og Mikkel Nordberg.

Holscher Nordberg Architecture and Planning er en mellemstor arkitektvirksomhed, der i dag beskæftiger omkring 60 dedikerede arkitekter, bygningskonstruktører og byplanlæggere.

 

Hermodsgade_15-11-2022_Holscher Nordberg(redigeret v3)Den prisvindende tegnestue blev grundlagt i 1999 og ejes og drives af arkitekterne Nils Holscher og Mikkel Nordberg. Tegnestuen formgiver byer og bygninger i hele Skandinavien med udgangspunkt i et humanistisk menneskesyn og med fokus på arkitektonisk kvalitet.

”Vi har på tegnestuen længe ønsket os et værktøj til arbejdsbeskrivelser, der kan ensrette vores arbejde med disse. Dette har vi fået med NBS Nordic platformen.”

- Christian Jensen, Arkitekt MAA, Holscher Nordberg.

ChristianChristian Jensen, Arkitekt MAA, Holscher Nordberg.

Derudover benyttes NBS Nordic Platformen først og fremmest til at koble vores modeller/tegninger med vores arbejdsbeskrivelser, så der opnås bedst mulig sammenhæng i projektmaterialet.

Vi bruger f.eks. også platformen til at oprette normalkonstruktioner, så vi kan få et overblik over disse, så tidligt i projekteringsfasen, som det er muligt. Ligeledes er håbet, at platformen kan benyttes som en del af professionaliseringen af tegnestuen ved at være med til at udbrede udarbejdelsen af arbejdsbeskrivelser. Ønsket er at arbejdsbeskrivelserne bliver en endnu bedre integreret del af vores projekteringsarbejde. Arbejdet med arbejdsbeskrivelser har tidligere typisk været varetaget af en/de få samme medarbejder(e), og det er håbet, at vi med platformen kan få flere med på vognen, så dem der tegner/modellere også beskriver.

”Alt i alt er vi utroligt glade for vores samarbejde med NBS Nordic, og ser frem til at følge den videre at udvikling af platformen samt deltage i denne udvikling”

- Christian Jensen, Arkitekt MAA, Holscher Nordberg.

MagnoliahusMagnoliahus

Læs mere om Holscher Nordberg Architecture and Planning på deres hjemmeside LinkedIn virksomhedsprofil eller Instagram.